Woning verkocht in Zele

Ruime te renoveren woning vlakbij centrum Zele met 3 slaapkamers en zijingang!

Omschrijving

Ruime renovatiewoning nabij het centrum van Zele

Bent u op zoek naar een woning met potentieel en volop mogelijkheden om uw eigen stempel erop te drukken? Deze ruime woning, gelegen vlakbij het centrum van Zele, biedt een unieke kans voor renovatie en personalisatie.

Bij binnenkomst op het gelijkvloers wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal die leidt naar een gezellige leefruimte. Aansluitend vindt u de keuken en de badkamer. Deze ruimtes bieden een uitstekende basis, maar kunnen met een renovatie een moderne en stijlvolle uitstraling krijgen die helemaal naar uw smaak is.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. Twee van deze kamers zijn zeer ruim, elk 16m² groot, en bieden volop mogelijkheden voor een comfortabele indeling. De derde kamer, met 7m², is ideaal als kinderkamer, thuiskantoor of gastenkamer. Ook hier kunnen renovatiewerken de kamers transformeren tot prachtige, persoonlijke ruimtes.

De zolder biedt extra potentieel voor uitbreiding. Met een beetje creativiteit en renovatie-inspanning kan deze ruimte worden omgetoverd tot een extra slaapkamer, een hobbyruimte, of een luxueuze suite. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De buitenruimte is een verborgen parel van deze woning. De grote tuin is perfect voor ontspanning en recreatie. Na de afbraak van het bestaande duivenhok ontstaat er een prachtige, open tuin waar u kunt genieten van rust en groen. Twee bergingen bieden voldoende opbergruimte en er is een toiletruimte achter de badkamer gelegen.

Een praktische zijingang maakt het eenvoudig om vuilnisbakken en fietsen naar achteren te brengen zonder door het huis te hoeven gaan. Dit is ideaal voor gezinnen en biedt extra gemak.

Deze woning is een unieke kans voor kopers die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken en een huis helemaal naar hun eigen wensen te renoveren. Met de juiste renovaties kan dit huis worden getransformeerd tot een moderne, comfortabele en stijlvolle woonplek.

Grijp deze kans om uw droomwoning te creëren in het hart van Zele. Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, neem contact op met BESSEMS VASTGOED op 052/57.72.76 of stuur een e-mail naar info@bessems.immo. Mis deze unieke renovatiekans niet!

1

3

316 m²